Работно време на Община Перник: Пон - Пет: 8:00 - 17:00

ОБЩИНА ПЕРНИК ОБЯВИ ПРОЦЕДУРА ЗА ФИНАНСОВА ПОДКРЕПА ЗА ЧИТАЛИЩНА ДЕЙНОСТ ЗА 2012 ГОДИНА