Вълшебства от хартия сътвориха децата от ОУ „Св. Иван Рилски“


Вълшебства от хартия, исторически табла и уникални бижута бяха изработили възпитаниците на ОУ „Св. Иван Рилски“ в творческа работилница по проект „Творят час“. В изявата, която се проведе в Обединения детски комплекс , се включиха ученици от 36 клуба – от първи до седми клас.
Творческите произведения бяха разгледани от кмета на Община Перник Вяра Церовска и нейния заместник Севделина Ковачева. Те останаха впечатлени от уменията и креативността на младите хора в Перник.
Градоначалникът благодари на учениците за вълнуващото преживяване и сподели, че всичко, което сътворяват е много красиво.


„Това са децата на Перник – талантливи, умни и работливи. Те могат да ценят красивото и да го показват. Виждам, че всеки има желание да се изяви, което е страхотно. С тези прекрасни деца Перник има бъдеще“, каза кметът .
Участниците в представителната изява бяха поздравени и от директора на учебното заведение Бойко Свиленов. Той не скри вълнението си от всичко, което бяха подготвили учениците и им пожела още повече успехи.
В програмата бяха включени и много изяви на сцена. Учениците пяха, танцуваха и рецитираха във връзка с празника на Земята.Добави в Svejo

 307 преглеждания