Приказен Перник за Деня на детето


Приказни герои на кокили и клоуни забавлявах децата на Перник. Слънчеви усмивки, забавни песни, танци и игри изпъстриха града за Ден на детето.
Шарено шапито, уъркшоп с жонгльори и други форми на цирковото изкуство накараха малчуганите да се пренесат в друг свят.
Детска празнична –шоу програма пред Двореца на културата беше сред атракциите, която събра малки и големи на забавление.
Кметът Вяра Церовска и зам.-кметът по култура и образование Севделина Ковачева приветстваха малчуганите и се наслаждаваха на програмата заедно с тях.


„Не губете детето в себе си си, защото то ще ви запази искрени и мечтаещи. Насладете се на хубавия ден, играйте спортувайте и вървете смело напред“, сподели пред малчуганите кметът и заедно с тях се забавлява като прави сапунени мехури и участва в забавни игри.
За поредна година „Улица Вълшебна“ пред Регионалния исторически музей събра десетки деца, за да се включат в изработването на глинени съдове, накити и сувенири .
Огромен интерес сред малки и големи бяха паркираните полицейски мотори и пожарни автомобили в Градския парк, с които се правеха демонстрация и всеки можеше да се запознае с трудните професии, както и да направи снимка за спомен.Добави в Svejo

 272 преглеждания