Актуална пътна обстановка в региона


АКТУАЛНА ПЪТНА ОБСТАНОВКА В РЕГИОНА

 

Пътищата в по-голямата част от страната са сухи. Това съобщиха от Национална агенция „Пътна инфраструктура”. Затворени остават проходите Твърдица – Елена и Етрополе – Златица. До 30 март 2010 година е забранено преминаването през прохода „Шипка” на товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета и обща маса над 10 тона. До 4 октомври по пътя София – Перник, в участъка Княжево – Драгичево, се въвежда временна организация на движението, както следва: в петък в посока София – Перник – в двете ленти и неделя за посока Перник – София – в двете ленти.
До 1 ноември 2009 година поради рехабилитация на пътя Дунавци – Арчар – Добри дол – Лом ще бъде забранено движението на всякакъв вид автомобили за времето от 08.00 до 22.00 часа. Въведени са обходни маршрути.


Поради полагане на износващ пласт асфалтов бетон по автомагистрала „Марица”, в участъка Харманли – Любимец, движението на моторни превозни средства се извършва в едното платно.

Поради пропадане на пътното платно и свличане на земна маса на пътя Девин – Михалково – Кричим всички автомобили в двете посоки преминават с изчакване. Пътят се разчиства.


 Добави в Svejo

 1891 преглеждания